B&B Voerstreek

In de vallei van de Gulp en de heuvels van Voeren op de grens met Nederland ligt de voerstreek. Maastricht, Luik en Aken liggen op amper 20 km. Een schitterende omgeving van rust, een plaats om te overnachten of een plaats om te blijven. Geniet van het ontroerend mooi landschap in elk seizoen.

Een Bed & Breakfast is een soort kleine accommodatie waar gasten worden ondergebracht in priv├ękamers met ontbijt. Bed & Breakfasts worden steeds populairder vanwege het gemak dat ze bieden. Ze bevinden zich in veel landelijke gemeenschappen waar je een andere ervaring kunt opdoen, zoals bijvoorbeeld de natuur kunt verkennen.

Bij de B&Bs in de Voerstreek kunt u er zeker van zijn dat u precies krijgt wat u kan verwachten van dit soort Accomodaties. Huize Mesch zorgt altijd voor die extra persoonlijke ervaring bij al hun gasten.

Als u op zoek bent naar een plek om te verblijven in de buurt van Eijsden, zit u bij Huize Mesch goed. Er zijn veel dingen die men kan doen tijdens een verblijf in Huize Mesch, zoals een heerlijk stuk fietsen in de omgeving of een rustgevende wandeling maken. Ook kun je een van de dorpen of steden bezoeken die in de buurt liggen.