Waarom zijn bed & breakfasts zo populair tegenwoordig?

Een gastvrije verrassing, lekkere bedden en een heerlijk ontbijt zijn topkwaliteiten van een bed & breakfast.

Waarom is een verblijf in een bed & breakfast zo populair? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt. Het antwoord is eenvoudig: omdat het zo’n leuke manier is om de nacht door te brengen, waarbij persoonlijke aandacht en gezelligheid voorop staat.

Vakantie in eigen land is ook oké!

Wij doen het steeds vaker: een korte vakantie met één of twee overnachtingen. Er is zoveel te doen in ons eigen land! Een bed & breakfast past daar uitstekend bij. Waar u ook heen wilt, er is altijd wel een B&B in de buurt. Woont u in de Randstad en wilt u de drukte ontsnappen? Ga dan eens richting Limburg en boek een overnachting in onze bed & breakfast en kom helemaal tot rust.

 

Persoonlijke service

De belangrijkste charme van onze bed & breakfast blijft de persoonlijke service. Wij vertellen u graag waar u de leukste restaurants kunt vinden en natuurlijk leggen wij graag wat meer uit over hoe Huize Mesch is ontstaan. Voeg daarbij een fijne overnachting en een heerlijk ontbijt en uw fantastische verblijf is compleet! Ook kunnen wij uiteraard exact aangeven wat je allemaal kunt doen tijdens je verblijf in Huize Mesch.

Wij, Wim en Anita, heten u van harte welkom in Bed & Breakfast Huize Mesch! Mesch is een pittoresk, idyllisch kerkdorp, aan de rand van gemeente Eijsden-Margraten dat grenst aan de Belgische Voerstreek. Luik, Aken en Maastricht liggen op een steenworp afstand. Wilt u fietsen, wandelen of winkelen dan is onze Bed & Breakfast de ideale uitvalsbasis. U bent van harte welkom.