De voordelen van bed & breakfast

Plant u een uitstapje naar Zuid-Limburg? Voordat u tarieven van populaire hotelketens gaat controleren, denk eens aan een overnachting bij ons gezellig bed & breakfast. 

Vergeet uw continentaal ontbijt

Dat heerlijk uitziende gebakje van die rustieke lokale bakker en de geur van verse croissantjes als u wakker wordt. Wij zorgen er voor dat u zich thuis voelt wanneer u bij ons overnacht!

De zorg en aandacht die u echt verdient

Onze service gaat verder dan u enkel een comfortabel onderkomen voor uw vakantie te bieden. Het belangrijkste verschil tussen een bed and breakfast en een hotel is dat de eigenaars van een B&B hun gasten echt als gasten zien, terwijl hotels hun gasten als klanten kunnen zien.

Wij heten u welkom!

Wij, Wim en Anita, heten u van harte welkom in Bed & Breakfast Huize Mesch! Mesch is een pittoresk, idyllisch kerkdorp, aan de rand van gemeente Eijsden-Margraten dat grenst aan de Belgische Voerstreek. Luik, Aken en Maastricht liggen op een steenworp afstand. Wilt u fietsen, wandelen of winkelen dan is onze Bed & Breakfast de ideale uitvalsbasis. U bent van harte welkom.