Bed & Breakfast Voerstreek

De Voerstreek wordt gezien als het allermooiste dat Vlaanderen te bieden heeft. Daarnaast heeft de streek heel wat te bieden: een rijke cultuur en geschiedenis, fruit en daarvan afgeleide streekproducten, eeuwenoude tradities en aangename herbergen zoals Huize Mesch.

Waarom zou u de Voerstreek moeten bezoeken?

Zoals hierboven aangegeven is de Voerstreek een regio met een prachtige natuur omgeving om heerlijk te wandelen en fietsen. Ook kunt u verschillende mooie kastelen en wijngaarden bezoeken voor een leuk daguitje.

Bent u van plan om de voerstreek eens te ontdekken maar heeft u nog geen plek om te overnachten gevonden? Neem dan gerust eens een kijkje bij de kamers van Huize Mesch. U heeft de keuze uit 3 kamers inclusief eigen douche, toilet en wastafel.

Wij, Wim en Anita, heten u van harte welkom in Bed & Breakfast Huize Mesch! Mesch is een pittoresk, idyllisch kerkdorp, aan de rand van gemeente Eijsden-Margraten dat grenst aan de Belgische Voerstreek. Luik, Aken en Maastricht liggen op een steenworp afstand. Wilt u fietsen, wandelen of winkelen dan is onze Bed & Breakfast de ideale uitvalsbasis. U bent van harte welkom.