Bed & Breakfast Eijsden

Eijsden is een dorp in Limburg, Nederland. Het dorp heeft slechts 9.500 inwoners, wat betekent dat het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte. De mensen zijn een van de belangrijkste redenen waarom u in Eijsden moet blijven. Deze inwoners zijn vriendelijk en verwelkomen alle bezoekers met open armen. Zij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen tijdens uw verblijf in Eijsden.

Waarom een Bed & Breakfast boeken in Eijsden?

Tegenwoordig zijn er allerlei massale hotelketens. Kiest u voor een overnachting bij Huize Mesch, in de buurt van Eijsden, dan kiest u voor een gezellig overnachting in een kleinschalige Bed & Breakfast, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. U bent bij ons van harte welkom.

Of u nu een overnachting wilt boeken voor één nacht of meerdere nachten, u kunt altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u van alle benodigde informatie rondom activiteiten die in Eijsden te beleven zijn.

Tips om te doen naast overnachten in Eijsden

Als u op zoek bent naar een plek om te verblijven in de buurt van Eijsden, zit u bij Huize Mesch goed. Er zijn veel dingen die men kan doen tijdens een verblijf in Huize Mesch, zoals een heerlijk stuk fietsen in de omgeving of een rustgevende wandeling maken. Ook kunt u een van de dorpen of steden bezoeken die in de buurt liggen.

Wij, Wim en Anita, heten u van harte welkom in Bed & Breakfast Huize Mesch! Mesch is een pittoresk, idyllisch kerkdorp, aan de rand van gemeente Eijsden-Margraten dat grenst aan de Belgische Voerstreek. Luik, Aken en Maastricht liggen op een steenworp afstand. Wilt u fietsen, wandelen of winkelen dan is onze Bed & Breakfast de ideale uitvalsbasis. U bent van harte welkom.