B&B Pieterpad

Overnachten in een bed & breakfast is een uitstekende manier om iets nieuws te proberen. Het kan een geweldige manier zijn voor groepen vrienden of families om samen tijd door te brengen, maar ook voor stellen die samen willen zijn en ook wat tijd alleen willen hebben. Het is ook perfect voor mensen die op zoek zijn naar een meer persoonlijke ervaring wanneer ze reizen – of het nu is omdat het de eerste keer is dat ze alleen reizen of omdat ze extra ruimte nodig hebben van de drukte van de wereld voor hun deur.

Waarom b&b pieterpad iets voor jou is?

In de regio van pieterpad kun jij heerlijk genieten van de natuur en mooi dorpjes bezoeken. Na een lange dag genieten wil jij lekker kunnen uitrusten. Dan is een b&b zeker iets voor jou. Bij een bed en breakfast krijg je naast persoonlijke service in een huiselijk sfeer ook de gelegenheid om informatie te krijgen over de beste bezienswaardigheden in de buurt.

Wij, Wim en Anita, heten u van harte welkom in Bed & Breakfast Huize Mesch! Mesch is een pittoresk, idyllisch kerkdorp, aan de rand van gemeente Eijsden-Margraten dat grenst aan de Belgische Voerstreek. Luik, Aken en Maastricht liggen op een steenworp afstand. Wilt u fietsen, wandelen of winkelen dan is onze Bed & Breakfast de ideale uitvalsbasis. U bent van harte welkom.